ΠΕΝΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΚΑΝΟΥΝ

SKU: 330701-9786180341195

16.60

Διαθέσιμο από 3 έως 5 ημέρες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αν νιώθετε ότι κάνετε συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους καβγάδες με τον σύντροφο ή τη σύντροφό σας, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο.
Η Joanna Harrison, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα της στη θεραπεία ζεύγους, διακρίνει τα πέντε βασικά ζητήματα που κάθε ζευγάρι πρέπει να ξεκαθαρίσει (και να λύσει) για να έχει μια υγιή και λειτουργική σχέση. Με εύστοχες συμβουλές και πολλά παραδείγματα, βοηθάει τα ζευγάρια να κατανοήσουν πως, ακόμα κι αν η συζήτηση γύρω από αυτά τα θέματα προκαλεί ένταση, είναι απαραίτητη, για να δυναμώσει η σχέση τους και να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο.
Πώς επικοινωνούμε μεταξύ μας;
Πώς διαχειριζόμαστε ο ένας την οικογένεια του άλλου;
Πώς αντιμετωπίζουμε το μοίρασμα των δουλειών που πρέπει να γίνουν;
Πώς διαχειριζόμαστε την απόσταση μεταξύ μας;
Πώς νιώθουμε ο ένας για το σώμα του άλλου;
Πιστεύω πως αυτές οι πέντε «δύσκολες συζητήσεις» είναι απαραίτητες γιατί σε μια σχέση χρειάζεται να μοιραζόμαστε χώρο – όχι μόνο φυσικό αλλά και ψυχικό. […] Χρειάζεται να βρούμε τρόπους με τους οποίους να επικοινωνούμε για τον χώρο που μοιραζόμαστε. Χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τι φέρνει ο καθένας στον κοινό χώρο από την οικογένεια, την κουλτούρα και την ιστορία του. Χρειάζεται να βρούμε ποιος θα κάνει τι όσον αφορά τη δουλειά που χρειάζεται η διαχείριση του χώρου μας. Χρειάζεται να βρούμε πώς να διαχειριζόμαστε την απόσταση στον κοινό μας χώρο. Και χρειάζεται να σκεφτούμε πώς τα σώματά μας σχετίζονται μεταξύ τους στον χώρο που μοιραζόμαστε.
Απόσπασμα από το βιβλίο